Home / Zanimljivosti / 10 ženskih osobina koje najviše očaravaju muškarce

10 ženskih osobina koje najviše očaravaju muškarce

Svaki muškarac je različit te ga privlače i različite stvari kod žene. Štaviše, ono što on želi ovisi je li u potrazi za djevojkom, suprugom ili nekim s kim bi izašao van u subotu uvečer. Imajući to u vidu, donosimo deset osobina koje muškarci najviše traže kod žena… piše “Haber.ba“…

Samopouzdanje

Muškarci žele da su njihove žene samopouzdane; neko ko bez straha ulazi u prostoriju punu ljudi i pravi kontakt očima je vrlo atraktivna osoba.

Sa ženama koje su samopouzdane oko svog izgleda i sposobnosti lakše se družiti nego sa onima kojima je potrebna stalna afirmacija.

Lijepo je i kada se žena može osloniti na muškarca i tražiti podršku s vremena na vrijeme, međutim, ako to stalno radite, muškarci će smatrati da ste pomalo dosadni i ovisni.

Dobar smisao za humor

Niko ne voli biti stalno s nekim ko je naporan i uvijek ozbiljan. Muškarci žele ženu koja se smije njihovim šalama, koja se i sama zna šaliti i uživati u smijehu.

Oni ne žele nekog ko je pesimističan i stalno ima negativno mišljenje o svemu te ne zna uživati. Žene koje su vesele i pozitivne više se sviđaju svima, ne samo muškarcima.
nastavak na sljedećoj stranici klikom na “2”

About Redakcija Portala

Check Also

Vizuelni test: Ono što ste prvo primetili na slici govori kakva ste vi ličnost

Psiholozi često umeju da naprave zanimljive vizuelne testove, a odgovori na njih im govore kakva …